had ik het maar niet geweten.

Ik gebruik zelden een 2x.
Altijd gaat ie meteen de was in.
Soms, als ik in bad ben geweest en mijn haar nog droog is en de bovenkant van mijn lijf al even opgedroogd is, vind ik dat ik hem een andere keer nog wel kan gebruiken.
Gisteravond ging ik in bad en vanmorgen dacht ik dus “ik kan die handdoek nog wel een x gebruiken, anders weer zo’n volle wasmand, dat is niet nodig”.

Vertelt ro vanmiddag tijdens het fietsen dat gisteren weer een had en dat het heeeeeeeel lang duurde voor die het loodje had gelegd. Vooral omdat de muis zich verstopt had in een (MIJN!!!!) handdoek en het Flo dus lastig werd gemaakt de muis te vangen enzo. (de rest laat zich raden…..)
Hij voegde eraan toe: “Ik hoop dus niet dat je die handdoek vanmorgen weer gebruikt hebt…”.
Slik.
Er zat volgens mij geen bloed op hoor!” zegt ie nog.
Ik geloof dat ik even ga nu.

Gebruik jij je handdoek wel eens 2x?

12 thoughts on “had ik het maar niet geweten.

 1. Dat zijn inderdaad dingen die je niet wilt weten 😀

  Maar om op je vraag terug te komen. Ik gebruik een handdoek zelden 2x. Meestal gooi ik ‘m direct na gebruik in de wasmand (of wasbult als de wasmand beneden staat). Gelukkig heb ik genoeg handdoeken om daar mee weg te komen 😉

 2. Wat is er zo erg aan om een handdoek 2 x te gebruiken als ik vragen mag?;) Ik gebruik hem altijd een week. Je bent toch schoon als je onder de douche/bad uit komt? Dan wordt die handdoek toch niet vies?

 3. Haha, dat is ff minder ja… 😉
  Ik gebruik regelmatig handdoeken twee keer, maar alleen als ik weet dat IK de enige ben die hem heeft gebruikt en er niks raars mee is gebeurd… 😀

 4. Ik gebruik na het douchen 2 handdoeken. Degene die ik de ene dag voor mijn haar gebruik gebruik ik de volgende dag voor mijn lijf.

 5. @anonymous: het is helemaal niet erg….waar staat dat ik het erg vindt? Ik zeg alleen dat ik het zelden doe.

  ik ben alleen benieuwd of er mensen zijn die hun handdoek hergebruiken. daar hoor je nooit wat over, vandaar mijn vraag.

 6. Ieee, dat dat uitgerekend nu moest gebeuren hè?
  Maar goed, je zal er vast niks aan overhouden. Maar het idee is wel smerig idd.
  Ik gebruik m’n handdoek ook wel 2x hoor…anders gaat het wel heel hard met de was als we steeds nieuwe handdoeken pakken.

 7. Zeer zelden, weet er niet van. Nou ben ik wel zo slim om kleine handdoeken te gebruiken. Daar kan ik precies mijn haar en m’n lijf mee drogen. En er passen er meer van in m’n wasmachien.

 8. Jakkkie!! Ik gebruik een handdoek nooit twee keer. Leg hem altijd op de grond om de grond weer droog te maken.

 9. Ik gebruik hem ook meerdere keren. Ben idd schoon als ik onder de douche vandaan kom… Heb wel een aparte douche en gewone handdoek.

 10. Interessante uitwisseling van gewoontes. Ik doe wel een week met een badhanddoek (maar span me waarschijnlijk niet zo in als jullie…).

 11. Ik droog mij 2x af met een handdoek. Het zou misschien langer kunnen, maar dat vind ik niet zo fris. Korter niet, dat vind ik milieutechnisch niet kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *