evolutie of schepping: folder

Voor het eerst kreeg ik gisteren een folder van iets wat je niet kunt kopen in de winkel: .
Het was een bizarre folder met verhaaltjes en vragen tussendoor. Met veel en kortzichtigheid.

Lang leve de oudpapierbak, maar ik merkte dat er op internet behoorlijk wat commotie is om geweest, bijvoorbeeld bij GEENSTIJL : gezien de hoeveelheid reacties (nu 580)
Meer:
RETECOOL
GODVOORDOMMEN
FLABBER
SARGASSO
ENDANDIT

heb jij de folder gehad?

11 thoughts on “evolutie of schepping: folder

 1. Nee, nog geen folder gezien hier! En dat terwijl onze stad toch vaak wel wordt gezien als een soort “Sodom en Gomorra”!

 2. Nee, in de krant gelezen dat ze op Urk klaar stonden om ‘m uit te delen, maar bij ons in de slaapstad is het enthousiasme om de wereld te bekeren nooit zo groot… nog niks gehad dus.

 3. Ja, bij ons zat ie bij de folders. Ik had maar 1 blik nodig om te zien wat het was en heb het direct op de stapel “oud papier” gelegd!

 4. Ik heb hem in Wintelre ook gezien, hier (nog) niet
  hij is ook linea recta in de bak beland daar!

 5. Ik heb een Nee-Nee-Nee*-sticker op m’n deur. Dus heb ik heb niet gekregen. Jammer dat al die logs er aandacht aan besteden, want dat is nu net de bedoeling de bedenker.

  *) Derde Nee = Nee geen Urker folders.

 6. Ik heb een nee/nee sticker op de deur dus ik zal hem wel niet krijgen. Vind het wel jammer dat iedereen nu zo negatief over gelovigen en geloof gaat praten. Ik ben namelijk zelf wél gelovig maar zo’n folder vind ik ook maar onzin. Het wordt op een verkeerde manier ‘aan de man’ gebracht.

 7. Nee ook niet gehad, en hier gaat het vast ook gelijk de prullenbak in 😉

 8. Ik heb ‘m niet gehad. Dat kan te maken hebben met de Nee-Nee sticker op mijn deur. Maar ik heb er veel over gehoord. Ik ben 100% atheist en heb dus niets met het scheppingsverhaal. Ik vind de – mooie – verhalen uit de bijbel symbolisch en waardevol. Maar ik geloof ze dus absoluut niet letterlijk.

 9. Hoorde dat ie in Friesland wel bezorgd is, maar hier in het carnavalvierende Brabant zal ie wel iets later komen.
  Als er een adres opstaat gaat de folder retour.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *