eReader: Cybook Opus

Vrijdag bezorgd: mijn Ereader.bookeen
Superleuk!
Meteen op zoek naar eBoeken natuurlijk en ook veel gevonden. Ook wat gekocht op www.Marktplaats.nl en gezocht naar software om bestanden over te zetten ( veel eboeken zijn in .LIT formaat, maar ik kan dat niet lezen, ik kan , ., .pdf en .html lezen.)

Het handige is dat je de boekenbestanden kunt kopieren en uitwisselen met elkaar. Ik hoop dus veel te vinden en ook weer te kunnen ruilen met anderen, zodat mijn verzameling steeds groter wordt. Qua wetgeving is het geloof ik niet helemaal zo de bedoeling, maar ik ben er nog niet achter hoe ik (of zij) kan (kunnen) aantonen dat het een echt boek of een kopie is.

Zo heb ik alle boeken van Harry Potter al, de hele serie boeken van Laurell K. Hamilton, alles van Clive Cussler, Stephenie Meyer en Enid Blyton. Jammer genoeg nog niet zoveel jeugdboeken, maar misschien komt dat nog.

Het leest heerlijk, is eenvoudig, klein en helemaal iets voor mij!

8 thoughts on “eReader: Cybook Opus

 1. Heerlijk zo’n nieuw speeltje 🙂

  Ik zit ook al een tijdje te denken aan een ereader en hoor continue dat een Sony de beste zou zijn. Ben dus best benieuwd wat je redenen voor deze ereader zijn.

 2. @Bianca: Deze was een actie bij 1dayfly (www.1dayfly.nl ) en dus niet duur. Bovendien erg klein, mooi en goede reacties.

  veel bestanden kan ie hebben, ik kan er ook mijn foto’s op zetten, ze worden dan alleen wel zwart/wit weergegeven 🙂

 3. @ Bianca: kleine tip voor jou. De Sony heeft een touch screen (tenminste, de 6 inch) en dit is heel handig maar gaat wel ten koste van de leesbaarheid van het scherm.

 4. Ik heb zelf de Bebook One en ben erg tevreden. Ben nu 6 maanden op reis en nu hoef ik tenminste geen hele boekenkast mee te slepen.

  Veel plezier met je nieuwe speeltje

 5. Hoi, ik zat te googlen op epub ruilen en kwam jou tegen .. ik wil best hoor ..heb zelf al een behoorlijk aantal maar er kunner er altijd meer bij natuurlijk..

  Wil jij ook nog steeds ruilen / delen ?

  groetjes Elise

  mail je emailadres maar dan geef ik je een link naar mijn overzicht ..

 6. ik ben opzoek naar boeken van markus heitz, kan iemand me helpen ?

 7. Hallo,

  Leuke site heb je! 🙂
  Ik was net als Elise ook aan het googelen op epub ruilen, en kwam ook hier terug.
  Als er iemand is die wil ruilen, hoor ik dat graag.

  Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *