er klaar mee

Gisteren was mijn laatste dag bij Ifnomraixon (alias).
De hele week druk geweest om alles over te dragen, om de losse eindjes vast te knopen en vooral in mijn hoofd te wennen aan het idee dat ik echt weg ga en mijn collega’s kwijt ga raken.
Het was geen fijne week. Veel hoofdpijn, slecht slapen en veel huilen. Iemand zei ook tegen me dat het een soort rouwproces is. Zo voelde het ook.

Gelukkig ga ik nog wel een keer met de collega’s en ik zal een aantal collega’s bij me thuis uitnodigen als afscheidsfeestje ofzo.

Vandaag ook naar het UWV geweest en ik heb inmiddels al 18 vacatures gevonden die me wel interesseren.
Op naar de volgende uitdaging!

4 thoughts on “er klaar mee

  1. Goh, dat gaat snel dan ineens Jolanda! Het is inderdaad een soort rouwproces, jij had het naar je zin en voor jou had het nog niet afgelopen hoeven zijn. En dan als donderklap bij heldere hemel krijg je te horen dat je contract niet verlengd wordt.
    Gelukkig heb je al weer nieuwe, leuke en uitdagende vacatures gezien. Het komt vast weer goed. Heel veel succes met het zoeken naar een nieuwe uitdaging!

  2. hahaahaahah wat een chil liedje ik hoor ook dat er iets met sex wert gezegt 😛 hahaha dat is gaaf en ik hou van rep muziek echt vet gaaf ik hou wel van een beetje wilt muziek 🙂

    gr richella

  3. Dat is idd snel gegaan met jou aankondiging hier en het daadwerkelijk afscheid.

    Succes met jobhunten

  4. Ben ik 2 weekjes op vakantie, lees ik tijdelijk geen logjes en dan dit. Superonverwacht. Succes met zoeken naar de volgende baan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *