egels in de tuin

Vanavond was ik met Katja naar Mark van de Veerdonk. In 2002 heb ik ook een show van hem gezien. Veel grappen, soms te makkelijk of al bekende, maar over het algemeen succes voor een leuke avond.
Jammer genoeg zat er iemand naast me ( niet Katja hoor) die van de 1e tot en met de laatste zin heeft zitten lachen….geen moment was ze stil. Daar krijg ik nou uitslag van.  Dat overdrevene. Zo grappig is niemand hoor….pffff

Toen ik weer thuis kwam, zag ik iets door de tuin schieten: een egel! En toen het licht aan was, zagen Ro en ik dat er zelfs 2 egels in de tuin zaten. Schattig he?

Heb jij wel eens egels in je tuin gezien?

6 thoughts on “egels in de tuin

  1. Laatst zagen wij overdag een egel in het veldje voor ons huis. Hij was helemaal niet bang en we konden gewoon heel erg dichtbij komen zonder dat hij zichzelf in een bolletje transformeerde…. We hebben dan ook een stuk of wat foto’s gemaakt!!

  2. Laat ik van deze mafkees (niet het egeltje, maar die Mark) dus nog nooit gehoord hebben. Leuk dat je naar zoiets toe gaat, wij komen meestal niet op het idee.
    Nou dat egeltje. We misten tot nu toe de egels uit onze vorige tuin. Ik heb ook egel-foto’s uit eigen tuin! Sinds 3 jaar wonen we in een nieuwbouwwijk en geen egel te zien. Maar juist deze week kwamen we er een op straat tegen, ’s morgens vroeg. (Onze puppy-hond stond met open mond te kijken!) Dus kennelijk wordt het nog wat met onze nieuwe wijk.

  3. Ja, een paar weken geleden nog. In de struiken tegen ons huis aan. Heel lief om tegen te komen!

  4. Helaas hebben wij geen tuin, maar ook bij mijn ouders heb ik ze nog nooit ontdekt…

  5. Jammer dat je voorstelling een beetje werd verpest door iemand naast je. Ik ben ben vorige week naar Alles Is Liefde geweest en daar was het ook raak (zie logje op Hyves).

    Egels zijn leuke beesten. Jammer genoeg heb ik er hier maar één keer eentje in de tuin gezien. Over beesten gesproken; één van mijn katten heeft vanmorgen voor de tweede keer een rat mee naar binnen genomen. Ik heb echt staan gillen als een speenvarken; zo’n slap en bloederig beest op de vloer… brrrrrr :S.

  6. Wat leuk zeg! Geen egels in de tuin maar wel eens een egel in de stad die wij gered hebben en weer naar het parkje hebben gebracht. De egel was helemaal de weg kwijt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *