Een vierde?

Al een aantal dagen komt er een zielig klein scharminkel van een poesje bij ons in de tuin. Uitgehongerd stortte ze zich op een bakje vlees ( we zetten wel eens wat buiten als onze eigen katten het niet eten).

Ze was makkelijk te aaien en op te tillen…echt een .
Gisteravond mocht ze ook naar binnen van mij. Ging ontspannen op het kattenkleedje van ploesiepoesie liggen, liet zich gewillig vertroetelen door mij en ik werd een beetje verliefd op dat hummeltje….

Als ze deze week nog vaker komt ga ik vrijdag met mijn buurmeisje Naomi (die ook verliefd op haar is) met haar naar het , kijken of ze gechipt is….

Heb jij wel eens aanloopdieren?

6 thoughts on “Een vierde?

  1. Ja, twee wonen er inmiddels bij ons 🙂 En er is er nog eentje die elke dag komt buurten op ons balkon, maar dat is volgens mij geen zwerfkat.

  2. Er komt weleens een poes in onze tuin, maar die is redelijk schuw. En die twee van mij kunnen die poes wel vreten…

  3. Nee geen aanloopdieren. Gelukkig! Ik heb mijn handen al vol aan mijn 3 konijnen. Heb je mijn mailtje nog gehad over de code van CS3?

  4. Eh nou iets anders, maar komt op tzelfde neer: een kitten vinden in de bosjes. Jaja, onze meid is een vondeling en ook onze 4e… kon dr niet meer afstaan toen ze eenmaal sterk genoeg was..

  5. Ik heb wel eens aanloop dieren bij mij in de tuin, totdat mijn eigen katten die aanloop dieren ontdekken.
    Dan worden ze met gezwinde spoed verjaagd 😀

  6. Pingback: jojootjes weblog » even voorstellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *