De eerste drie dagen zitten erop

Poe hee, vermoeiend hoor, een nieuwe baan 😉

Ik moet nog erg wennen aan mijn bureaustoel, aan mijn monitors en dat ze verder weg staan dan bij de pc thuis.
Ik moet nog wennen aan al die werkende ( en geluidmakende) mensen om me heen en dat ik zomaar gestoord kan worden door een telefoontje ( ik heb vandaag al 3 telefoontjes afgehandeld!!)

De collega’s zijn erg vriendelijk en behulpzaam en ik heb er echt zin wanneer ik alles snap en echt aan de slag kan!

Weet jij nog hoe jouw eerste week ging?

9 thoughts on “De eerste drie dagen zitten erop

  1. Mijn eerste week was 31 jaar terug… Die ben ik in de tussentijd wel vergeten.

  2. Nee, ik weet het niet meer! Ik weet wel dat ik me redelijk zeker voelde, omdat ik al eerder in het ziekenhuis had gewerkt. Dus mijn haar kregen ze niet door de war 😉

  3. Dankzij jobhoppen heb ik al meerdere eerste weken gehad. Vind ze altijd spannend en errug vermoeiend. Maar als je dan merkt dat je het in de vingers begint te krijgen wordt het steeds leuker en minder vermoeiend.

  4. Ik was erg gespannen de eerste week. Had jij daar geen last van? Gelukkig heb ik in de loop der jaren al heel veel geleerd en met veel nieuwe mensen contact heb moeten maken. Fijn dat je het zo leuk hebt daar 🙂

  5. Iets nieuws geeft altijd een gezonde spanning. Ik weet er niet van dat ik een eerste week gespannen was, meer de eerste paar dagen. En daar heb ik er heel wat van gehad. 12 totaal verschillende banen en in 1 van die banen steeds verschillende klanten in verschillende landen met verschillende culturen, waar ik ook iets van een examengevoel had. Zo van pikken ze me en doe ik wat er van me verwacht wordt. Zover ik weet ben ik telkens geslaagd en dat gaf dan weer een lekker gevoel.

  6. Nieuw werk kost de eerste weken altijd energie ja. Wennen aan nieuwe dingen. Was bij mij niet anders hoor. Ik werd ook binnen notime overladen met werk en nieuwe indrukken, maar het is allemaal goed gekomen en ben inmiddels al een tijdje lekker aan het werk. Komt bij jou zo ook wel… als je eenmaal goed gewend bent.

  7. Mijn eerste week was vermoeiend en ik moest zoveel nieuwe namen leren! Zo moeilijk want ik haalde iedereen door elkaar……….. En het is moeilijk om dingen zo snel foutloos te doen.

  8. Gek genoeg ben ik dat allemaal al vergeten, van deze baan en van die 2 daarvoor. Wie weet mag ik dat ook nog eens opnieuw ontdekken?
    Hoorde laatst dat het gemiddeld 3 maanden duurt voordat je echt op je plek goed ‘zit’ (figuurlijk). Tot die tijd kost wennen en inwerken veel energie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *