cursus naaktfotografie

Moet ik me zorgen gaan maken als ik thuiskom van een avondje sporten en Ro aantref achter de tv waar hij een cursus naaktfotografie aan het kijken is?

De cursus (op DVD) zat bij ZOOM, een blad over fotografie en video waar hij lid van is.

(gelukkig vond hij de modellen niet mooi…pffffff opluchting πŸ˜‰ )

Hopelijk wordt het geen nieuwe hobby van hem… naaktfotografie. πŸ™‚

8 thoughts on “cursus naaktfotografie

 1. Mwah, lijkt mij ook niet echt geweldig nee als mijn vriendje daar zijn nieuwe hobby van zou maken πŸ˜‰ maar volgens mij doet naaktfotografie, de meeste fotografen niks! πŸ™‚ Don’t worry!

 2. Hahahahaha!!! Nou naaktfotografie is beter dan keiharde porno op de pc, meestal zijn dat ook nog mooie professionele foto’s, nix niet vulgairs, toch? Kijk maar in de Viva, nix mis mee toch? En als het bij Zoom zat, wat een heel fatsoenlijk blad is, dan hoef jij je nergens zorgen over te maken….

 3. je moet je pas zorgen maken als je naakt moet poseren πŸ˜‰

 4. Oh, dat is grappig!! Ik was laatst met mijn moeder bij De Slegte en zag daar een boek over naaktfotografie. Ik vroeg aan mijn moeder of dat niet iets was voor mijn vader, aangezien hij vrij veel fotografeert. Maar mijn moeder vond dat maar niks… En mijn vader heeft ook het blad Zoom, dus nu kan ‘ie ’t ook zonder dat boek! πŸ˜€

 5. Tja.. heb je het boek closeup gelezen? πŸ˜‰

  Ik zou me er ook niet echt prettig bij voelen als mijn vriend naaktfoto’s zou willen maken van andere vrouwen. Zijn interesse ligt er ook niet, wel in andere fotografie trouwens. Ook al vertrouw ik hem 100%. Maar volgens mij is dat niets geks.

 6. ahahahaahah ahahah πŸ˜› geinig
  lolig zeg juffie
  ben een puber sorry πŸ™‚
  dus daarom lach ik me eigen rot πŸ™‚

 7. Pingback: jojootjes weblog » Google analytics

 8. Ik zal me even voorstellen, hoi ik ben Monika.
  Ook ik heb je site gevonden door te zoeken op afbeeldingen van naaktfotografie. Ben zelf ook fotograaf en door te kijken naar ander werk doe je ideeΓ«n op en leer je. Ik zou me geen zorgen maken om je vriend. Bij naaktfotografie gaat het niet om de sex. Het gaat om mooie foto’s maken die tot de verbeelding spreken.
  vriendelijke groet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *