culinaire ramp

De titel doet iets anders vermoeden dan dat het geval is hoor.
Het eten was geen culinaire ramp; dat was ik.

Ik ben gewoon iemand die graag eet wat ie (ik dus) gewend is. En Ro wil met de kerst graag iets bijzonders maken. Tja en dan ben ik ineens een boer…en wat de boer niet kent……je raadt het al.

Ik was erg blij dat we gewoon bananen Saroma als toetje zouden eten…daar zat ik me dus vanaf het begin al op te verheugen. We hadden zelfs een flesje Teo (wat geen Teo heet, maar vroeger bij mij thuis wel).saroma banaan

Maar wat doet Ro? Yoghurt door de melk…….zucht.
Dus daaaaag lekker bananenSaroma  en welkom vloeibare zure bananendrinkyoghurt….!
Ro heeft beloofd dat we deze week nog een keer Saroma eten maar dan met alleen maar melk.

Hoe was jouw kerstmaaltijd?

7 thoughts on “culinaire ramp

  1. Dankzij AH Excellent hadden wij een super kerstmaal!!
    😉

  2. Eén dag in het jaar iets anders dan anders eten is toch niet zo’n ramp?

    Bij ons was het gouremetten, das altijd een succes.

  3. Niet verder vertellen hoor, maar ons diner (geheel verzorgd in een restaurant) was lachwekkend/anders als verwacht!
    Het eten was in orde, maar de live muziek…. plat amsterdams/jordanees gewauwel…
    Daar zit ik echt niet op te wachten bij een etentje op 1e kerstdag!
    Nou ja, weer wat geleerd! GA NIET UIT ETEN met de Kerst (of je moet van bekenden gehoord hebben dat het een goede tent is…)!

  4. Wij maken dat altijd met half melk en half yoghurt, vind ik ook net iets lekkerder qua smaak enzo, beetje frisser. Met alleen melk vind ik het zo dun.

  5. Gisteren bestond mijn kerstmaal uit brood met hagelslag 😉

    Ik was toch alleen en had geen zin om te koken.

  6. Hmm jammer dat het is mislukt! Wij hebben op 1e Kerstdag allemaal hapjes gegeten. Van alles wat! En op 2e Kerstdag zijn we gaan gourmetten. Dat vind ik altijd heerlijk 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *