Buster in de krant

Gisteren werd ik verrast door de voorpagina van een gratis weekblad dat we hier hebben: De eigenaar van www.bustercomix.nl stond in de krant met zijn stripboek ( en website)douwe de jager in de krant

En die website heb IK dus gemaakt ๐Ÿ™‚
Voor mij hopelijk ook een beetje reclame.

Ik ben trouwens ook alweer bezig met een nieuwe site: voor een kleinschalig kinderdagverblijf in Leiden en het wordt erg leuk! Zodra hij af is, zal ik er ook een eigen logje over maken.

Hopelijk verkoopt tekenaar Douwe zo flink wat stripboeken, want het is echt prachtig getekend! ( het verhaal is een beetje absurd, maar er zijn vast zat liefhebbers voor!)

Heb jij (of iets van jou) wel eens op de voorpagina van een krant gestaan?

9 thoughts on “Buster in de krant

 1. Wat leuk zeg! Ik vind de website ook helemaal passen bij stripboeken. Ik ben ook wel benieuwd naar je nieuwe site. Vind ik altijd leuk om te bekijken. Ik ben ook weer bezig met mijn eigen website!!! Moet nog even van de grond komen!! Vraag jij ook geld voor het maken van websites?

 2. @Mejuffrouw: ja ik vraag geld voor het maken van sites. Niet erg veel, maar wel iets.
  Alleen in het begin, toen ik het nog niet zo goed kon, deed ik het voor de lol en heb ik voor familie en vrienden grais sites gemaakt. Nu ik daardoor ervaring heb opgedaan, durf ik er wel geld voor te vragen.
  Ik lever netjes werk af namelijk ๐Ÿ™‚

 3. Uhh krant.. geen voorpagina nee.. wel een interview in de sportkatern.. ennuh ik stond ook in de kennisnetbrief met lespakketten ๐Ÿ˜‰

 4. Mooi getekende strip. De website ziet er ook goed uit.

  Zelf vond ik het een hele eer dat de NVJ (Ned. Ver van Journalisten) op hun voorpagina naar mijn site link(t)en. Sinds enkele dagen doet de Fietsersbond van Belgiรซ dat ook, maar da’s om een andere reden en dat zal met een maandje wel uit beeld zakken. In beide gevallen gaat het om de site en de inhoud. Dat gaat helemaal gratis en kost me alleen wat tijd. Het is gewoon een leuke erkenning en daar is weinig mis mee. ๐Ÿ™‚

 5. Wel eens een foto met naam n.a.v. het winnen van clubkampioenschappen enzo…Niet altijd op de voorpagina, maar wel eens.

 6. Niet op de voorpagina, wel op pagina 3 ๐Ÿ™‚ Dit was de dag na Koninginnedag. De koningin en familie waren in het dorp waar ik vandaan kom op bezoek en ik stond op de achtergrond van een foto waar zij op stond.

 7. Heb wel eens in de krant gestaan met het vrijwilligers werk wat ik doe en in t plaatselijke krantje maar niet op de voorpagina

 8. Zo, dat heeft even geduurd. Maar ja, ik ben nu eenmaal met van alles en nog wat bezig. O.A. een website Hihi.
  Nou we hebben onlangs in de krant gestaan.
  Toen we zijn we met de kinderen gaan kamperen. Oke, het was geen voorpagina nieuws. Maar we stonden in de krant.

  Was wel erg leuk. Want niet veel later stond ik in het krantje van het werk.
  Dat is dus een aantal keer reklame voor mijzelf. En ik zit al helemaal vol…
  Dankje wel voor het maken van de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *