burenruzie?

Nu ik wat beter in mijn vel zit (en dat ik thuis zit helpt natuurlijk ook mee), heb ik ook wat meer contact met de buurt en wat buren.
Ik geniet daar erg van, voel me meer thuis in de straat en hou ervan mensen gedag te zeggen. In Friesland was ik dat ook gewend, maar na Den Haag en Haarlem was ik er wel weer aan toe 😉

Vanavond kwam er een buurvrouw langs met minder goed nieuws.
Ze wilde me waarschuwen voor een buurvrouw….die buurvrouw roddelt veel en maakt het leven van enkele buurtbewoners aardig zuur. Ze wilde weten of ik dat ook al gemerkt had en of ik haar wilde inlichten als er “dingen misgaan”.

Moeilijk hoor.
ik wil geen problemen, met geen enkele buurman/buurvrouw.

Heb jij wel eens problemen (gehad) met buren?

8 thoughts on “burenruzie?

  1. Hey, nee eigenlijk heb ik nooit echte problemen gehad met de buren. Althans… niet zolang ik nog bij mijn ouders woonde. Ik woon nu al een tijdje samen met mijn vriend, voor het eerst in een flat. De buurvrouw links houdt van keiharde muziek ’s avonds laat… de buurman rechtsonder houdt er een wietplantage op na en de onderburen schreeuwen elkaar in het turks allerlei verwensingen toe… maar verder: is het best rustig 😉

  2. Mensen die last hebben van buren vind ik zelf ook verdacht. Gelukkig heb ik daar in de buurt geen last van. We groeten elkaar vriendelijk en lopen niet de deur bij elkaar plat.

    Ik had een klagende buurvrouw (is inmiddels verhuisd) die een van de buurmannen maar niets vond. Dus heb ik eens met die ‘foute’ buurman gepraat. Daar was niets mis mee. Met die klagende buurvrouw dus wel, maar daar had ik niet echt last van.

  3. Nee, eigenlijk nog nooit en daar ben ik enorm blij om. Mijn ouders wel, die hebben problemen met de buren. De buren praten namelijk niet tegen mijn moeder, maar wel tegen mijn vader! Kennelijk ooit eens iets verkeerd gezegd! Echt een belachelijke situatie maar ze zitten er wel mee!

  4. Ik ben net verhuisd, dus ik ken de buren nog niet echt goed. Links woont een man alleen, daar heb ik tot nu toe weinig last van. Rechts wonen mensen die ik nog nooit gezien heb, die de hele dag de gordijnen dicht hebben enzo. Maar voor de rest heb je er geen last van, dus ik bemoei me er niet mee.

  5. Ik heb heel erg veel problemen gehad met een huisgenootje. Ze gedraagde zich als een echte heks! Wat vervelend voor je zeg. Het lijkt wel alsof de vrouw die jou kwam ‘waarschuwen’ juist zit te stoken!

  6. Ikzelf heb geen last met mijn buren. Maar vroeger hadden mijn ouders dat wel. Wij hadden aan beide kanten buren die geen blaadjes wilden, dus het liefst alle bomen gekapt zagen worden…

  7. In het verleden woonden we in nét de verkeerde straat in een leuke wijk. Ik ben er zwaar overspannen weggegaan, nadat ramen waren ingegooid en poeslief zo goed als verdronken werd… Waar we nu wonen is het héérlijk! Ik hoop dat dat ook zo blijft…

  8. Gelukkig niet. Anders had ik vanavond mijn buurman ook niet in kunnen schakelen om een tafel uit de auto te halen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *