8 thoughts on “buienradar

 1. Nee hoor!
  Ik werk op 1 km afstand van huis, maar ik ga lekker met de auto.
  Ik ga elke werkdag even naar huis om de hond uit te laten en 2x daags op en neer met de fiets? Nee dank u.
  En zeker nu het ’s morgens weer grauw/donker is zou ik me op de fiets vreselijk onveilig voelen! Ik werk op een industrieterrein en daar zijn geen fietspaden op mijn route en dan tussen al die auto’s op je fietsie….

 2. ik ga altijd met de bus, ongeacht het weer.

  Ik gebruik de buienradar dan weer wel om te bepalen of ik binnen of buiten lunch….

 3. Ga altijd met de auto!!En heb met zulk weer standaard een paraplu in mijn tas……aangezien ik altijd nog wel een stukkie moet lopen….

 4. Nou nee, met de auto kom je er helemaal niet. Zelfs met de auto naar de trein begint al een opgave te worden vanwege het gebrek aan parkeerruimte, daardoor weer boze buurtbewoners en zo. Vanochtend om half 8 (regen!) stonden er al zeker 20 auto’s meer bij het station dan op een mooie dag.

 5. Hallo, jolanda.
  Laatst heb ik deze mail gestuurt, maar ik ben bang dat hij niet aangekomen is:

  Hallo Jolanda.Ik heb een tijdje geleden de avatar web-log overgenomen,en ik zag dat de kopfoto’s web-log aardig stil lag.Als jullie er niets mee doen zou ik hem met plezier overnemen. Ik hoor het wel, liefs Michiel.

  Zou je alsjeblieft terug kunnen mailen naar: m_ichiel@live.nl

 6. Ik kijk nooit op de buienradar. Moet toch altidj met de auto naar mijn werk maar soms kan het best handig zijn (voor als je bijv. een dagje weg wilt)

 7. Ik gebruik geen auto en bus ook vrijwel nooit (teveel werk). Ik fiets dus vrijwel altijd. Als ik een keuze heb in het tijdstip, dan kijk ik wel eens naar de buienradar. Soms doe ik dat voor de boodschappen, die ik daarom een kwartier eerder of later haal.

  Toch moet je met dat ding erg opletten. De voorspellende functie is slecht, die houdt er geen rekening mee dat buien leegregenen. Hier bij de kust is ook een ander probleem. Net na de duinen zakken de buien door de radar- en regengrens. Voor Alkmaar kan dat inhouden dat je die regen maar 5 minuten van tevoren ziet beginnen. In Gelderland is de buienradar dan ook een stuk betrouwbaarder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *