broodbakmachine

Vandaag kregen wij onze broodbakmachine.
Omdat we lid zijn geworden van de leesmap.

Hoe burgerlijk kun je zijn? hihihi
a. leesmap. b. broodbakmachine. c. de combinatie ervan.

Zie je het voor je? Mij met een roodgeruit keukschort voor, knedend, zingend in de keuken met poeder (bloem gok ik) op mijn neus als de perfecte huisvrouw….robert die complimentjes geeft over hoe lekker het ruikt….

Zo ging het niet hoor 😉

Ro stond in de keuken met het keukenschort voor ( dat niet geruit is), kneden doet dat ding zelf en dan is het gewoon een kwestie van wachten……. ruim 3 uur. En krentenbrood ruikt niet zo lekker…..

Maar toen was ons 1e brood ( krentenbrood dus) klaar en ik moet zeggen: jammie!

Heb jij een broodbakmachine?

7 thoughts on “broodbakmachine

  1. Haha, ja we hebben ook een broodbak machine…in het begin natuurlijk heel intensief gebruikt maar inmiddels staat ie al helemaal achterin het keukenkastje. Ik vond het brood er erg lekker uit, maar de kinderen vonden het minder. Ik bakte er het liefst speciale broden mee, met uien en knoflook, tomaten…dat soort dingen. Als je behoeft hebt aan recepten moet je maar mailen. 🙂

  2. Ik sluit me aan bij Harriët. In het begin heel intensief gebruikt en nu staat ‘ie te verstoffen. Ik bakte er ook het liefst van die speciale broden mee, maar manlief was er niet echt kapot van!;-)

  3. Ik heb niet zo’n machine maar ik heb laatst wel broodjes gebakken in de oven. Zoete broodjes. Dat was ook heerlijk! Maar mooi meegenomen toch zo’n bakmachine bij je leesmap?

  4. Nee, heb ik niet, maar zou volgens mij wel wat voor me zijn… Maar 3 uren vind ik wel errug lang duren… Heb nu een cake in de oven, die duurt maar 1 uurtje!!

  5. Ik heb een keer bij iemand gegeten die had ook brood uit de broodbakmachine gebakken. Dit deed ze ’s avonds. Voordat ze naar bed ging deed ze alles in de bak en zette dat ding aan. De rest ging vanzelf en ’s morgens had ze lekker brood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *