bril erbij?

Ken je die leuke brilletjes die tegenwoordig in alle winkels te koop zijn voor een paar euro’s? Allemaal kekke montuurtjes met bijpassende kokertjes voor een habbekrats. Daar heb ik dus niks aan met mijn sterkte van -6. Dan moet ik voor duur.

Morgen kan ik ook weer een leuke (maar dure) bril ophalen.

Vanavond had Ro het over www.brilerbij.nl, een site die beheerd wordt door een collega van hem. Waar je een bril “voor erbij” kunt bestellen. Voor weinig.jo met rode bril

Tja, dat had ik dus wel ff een paar weken eerder willen weten!

Je kunt een eigen foto invoeren en kijken hoe de brillen staan (digitale spiegel) en je moet je sterkte, pupilafstand en nog wat dingen invullen en klaar!
P.S. ze hebben ook contactlenzen.

De bril op de foto zou me ( met de allerduurste glazen) 125 euro kosten…..Dat is echt een koopje voor mijn doen!

Heb jij meer dan 1 bril (voor de brildragers)?

9 thoughts on “bril erbij?

 1. Nee, ik heb maar 1 bril omdat mijn brillen ook altijd duur zijn. Ik heb +5, dus ik moet ook nog altijd de extra dunne glazen en die zijn gewoon duur!

 2. ik heb er net ook weer een in bestelling. ruim 400 euro :-S En ja, ik moest ook een nieuwe zonnebril op sterkte dus het werd nog meer :-S

  Maar goed, je kunt die dingen dan weer wel op voeren als aftrekpost bij de belasting aangifte (bijzondere medische hulpmiddelen).

 3. Ik heb 2 brillen, een rode en een paarse. De rode draag ik het meest!
  Ook (natuurlijk) nog een 3e; zonnebril op sterkte!

  Ik zou toch niet zo maar online een bril bestellen, denk ik! Het is echt maatwerk en hoe kom ik/je aan al die “brilgegevens”?

  Fijn weekend!

  Ennuh… Krijgen we je nieuwe bril snel te zien?

 4. Ik heb 1 bril. Die nu scheef is, dus waar ik mee naar de brillenboer moet. En een bril voor erbij.. is die van plastic ofzo (hihi)

  Groetjes,

  Saskia

 5. Da’s een leuke prijs voor een bril, maar wie maakt ‘m dan passend als ie ergens te strak of scheef zit?
  Hoorde laatst dat de bril(len) die je dit jaar koopt volgend jaar niet meer aftrekbaar zijn voor de belasting.
  Als de brillen goed zouden zitten en de prijs van een goed paar schoenen zouden hebben, dan zou ik denk ik wel een verzameling gaan aanleggen. 😉

 6. Ik heb 1 bril. Maar ik draag lenzen dus heb mijn bril niet zo vaak op. Toch bedankt voor de tip van de site. Misschien iets voor mij om nog eens een extra bril aan te schaffen. Ik heb -4 dus een bril heb ik wel nodig.

  Ps. Hopelijk zie ik je nog eens op mijn weblog!

 7. Ik heb wel meer dan 1 bril, maar dat is gewoon mijn oude/reserve bril die ik opdoe in het zwembad bijvoorbeeld.

  Die dingen zijn me net iets te duur om er meerdere van aan te schaffen. (Hoewel ik voor de bruiloft nog wel een nieuwe wil/moet kopen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *