Alles is liefde

Gisteravond ben ik met Ro en Krista en Dirk uit eten geweest bij De Dirigent in Beverwijk en daarna zijn we met zijn allen naar de film “Alles is liefde” geweest.

Een heerlijke avond gehad.

Ro en Dirk waren aangenaam verrast door de film, dus geschikt bevonden voor mannen EN vrouwen 🙂

heb jij die film al gezien?

8 thoughts on “Alles is liefde

 1. Nog steeds niet. Ik laat al weken op allerlei weblogs berichtjes achter dat ik ook binnenkort met mijn zus ga, maar het geschikte moment hebben we nog niet gevonden helaas.

 2. Nee, maar ik probeer mijn lief nog mee te krijgen, dus met deze aanbeveling (ook geschikt voor mannen) gaat het misschien wel lukken!

 3. Nee, nog niet. Ik heb Oskar nog niet zo ver kunnen krijgen. Ook heb ik er nog geen tijd voor gemaakt door een oppas te regelen.

 4. Nee, want nadat we de trailer zagen in de bios waren we er zeker van dat het alleen een vertaling van Love Actually was, een Engelse kerstfilm van jaren geleden (Hugh Grant, Rowan Atkinson als eindeloos inpakkende juwelenverkoper e.a.). Dat is het kennelijk toch niet, maar wij hebben geen zin meer….

 5. Jaaa! Ik heb deze film ook gezien. Zelfs mijn vriendje vond de film leuk! Fijn dat je een leuke avond hebt gehad. Heerlijk is dat soms he zo’n lekker ontspannen avond?

 6. Ik heb hem gezien en hij was leuk, maar Love Actualy is toch echt veeeeele malen leuker :).

 7. @ Marieke: ik vind “Alles is Liefde” veeeeeeele malen leuker dan “Love actually” hoor.
  Ik heb de film vanavond gekeken.
  Viel me een beetje tegen.

  Maar smaken verschillen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *