7 boeken van John Marsden

In de boekwinkel lag deel 1 voor 5 euro. Ik las de kaft:
Zeven vrienden gaan een paar dagen kamperen in de wildernis. Als ze nietsvermoedend terugkeren naar huis, blijkt de wereld voorgoed veranderd. Hun land is in , hun huizen zijn verwoest, hun familie is gevangengenomen. De zeven zijn vastbesloten om uit handen van de bezetter te blijven en hun leven terug te krijgen, en zo verandert hun geheime vallei in een guerrillabasis. Het gevecht om hun toekomst is begonnen.
Toen ik echter zag dat er meerdere delen waren, heb ik het boek toch laten liggen en ben ik gaan zoeken naar de digitale versie ervan. Gevonden en gelezen.
Sjonge, wat heftig, wat geweldig, wat intens en zo interessant beschreven.

De ” ” serie van John Marsden:

* Tomorrow, When the Began (1994)
* The Dead Of The Night (1994)
* The Third Day, The Frost (1995)
* Darkness, Be My Friend (1996)
* Burning For Revenge (1997)
* The Night Is For Hunting (1998)
* The Other Side Of Dawn (1999)

Een aanrader voor iedereen! De film wil ik natuurlijk nu ook zien!
(voor wie ook een e-reader heeft: je mag me mailen…)

6 thoughts on “7 boeken van John Marsden

 1. Jammer genoeg heb ik geen e reader want je hebt mij wel nieuwsgierig gemaakt. Toch maar een tripje naar de bibliotheek.

  Fijn weekend!

 2. Graag Jolanda, je hebt me nieuwsgierig gemaakt! Heb je mijn e-mail adres?

 3. Hoi,

  Ik ben begonnen deze serie te lezen heb t/m deel 3 gekocht daarna kon ik de rest van de serie niet meer krijgen. NU las ik dat je zei wie een e-reader heeft mag mij mailen. Nu heb ik de software op mijn pc staan waardoor ik dus ebooks kan lezen. Zou jij mij kunnen helpen zodat ik de rest van de serie kan lezen?

  Hoop wat van je te horen

  Jolanda

 4. hey Jojo,deze lijken mij heel leuk,zijn ze in het nl? Geldt je aanbod nog steeds om ze te mailen? Zo ja dan graag 😉 Vele groetjes

 5. Hoi Jojootje

  Heb de de film deel 1 gezien en vond het een pakkend verhaal. Vandaar dat ik zoek ben naar de schrijven en zag dat er meer delen van zijn. Zoals je aangeeft zou jij die misschien willen mailen en engels is prima

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *