29-12 Krezip HMH

Ik ben nog nooit naar een concert geweest. Het dichtst in de buurt komende waren tentfeesten met coverbands vroeger en Parkpop/ Bevrijdingspop/ Beeckesteinpop, meer niet.

Maar nu ga ik naar Krezip toe. Echt gaaf.
ik vond dat het wel eens tijd werd om zoiets te gaan doen en ik heb er vertrouwen in dat het goed gaat ( ik ging niet voor niks nooit eerder…)
Ik weet alleen nog niet wie mijn 2e kaartje gaat gebruiken maar ik heb nog tijd zat om dat te regelen 🙂

Ben jij wel eens naar een concert geweest? Welke?

11 thoughts on “29-12 Krezip HMH

 1. Ik ben ook eigenlijk pas de laatste jaren een beetje een concertganger. Ik ben twee keer naar Venice geweest, één keer theatertour, één keer clubtour. Vorig jaar ben ik naar Voice Male en Montezuma’s Revenge geweest. Dit jaar staat Twarres op de planning, die ik in het verleden een stuk of acht keer heb gezien. En deze zomer ben ik naar Paradiso geweest voor Jason Mraz en heb ik in Ootmarsum een super geweldig en intiem tuinconcert van Jason Mraz meegemaakt. Hij zong toen ruim 2,5 uur, acoustische muziek, terwijl het publiek lekker op een handdoekje of kussen lag/zat, heerlijk. In september ga ik trouwens nog naar Mark Lennon’s Black & White Tour en eigenlijk wil ik in oktober nog naar Silje Nergaard.

 2. Ja, ik ben naar verschillende concerten geweest! Mijn allereerste was naar Michael Jackson (lang geleden! Toen zag ie er nog redelijk normaal uit…)Verder ben ik naar Chris Rea, the Scene, de Dijk, Bruce Springsteen, Simon & Garfunkel, U2, Madonna, Simply Red,BlØf en Rod Stewart geweest. Op 14 oktober ga ik trouwens weer naar Rod Stewart!! Ik vind het altijd zo’n leuk sfeertje!

 3. Ben “vroeger” best naar veel concerten geweest. O.a. Fleetwood Mac, Pink Floyd, Rolling Stones, Bon Jovi, De Dijk, Nits, Wet Wet Wet, Tori Amos, Night of the Proms. Helaas lukt het nu niet meer zo goed, maar ik genoot er wel altijd enorm van!

 4. Wat goed he dat je gaat. Wil Ro niet mee? Heb je al iemand gevonden? Ik ben laatst naar Guus Meeuwis geweest. Helemaal geweldig!

 5. @Linda: ro wil wel hoor, maar het is zijn muziek niet echt. en het is leuker voor iemand die er ook van houdt, nietwaar..lekker mee bleren 🙂

 6. Ben naar diverse concerten geweest, zowel stadionconcerten als artiesten op theatertour.

  Acda en de Munnik, Guus Meeuwis,Bon Jovi, Take That (vroeger) en nu dus Robbie Williams, Night of the Proms, Vrienden van Amstel Live enz enz

 7. Uhh Theatertour van Twarres… Blof ooit in een tent.. een soort miniconcertje…

  En dit jaar naar de theatertours van:
  – Racoon
  – Golden Earring

 8. Stadionconcerten, maar 2. In 1993 Guns n Roses en vorig jaar naar Bon Jovi.

  In discotheken heb ik heel wat meer spul gezien. De Dijk, Van Dik Hout, Trockner Kecks, 2 unlimeted, 24seven, Blubberdales en zo kan het rijtje nog wel even doorgaan.

 9. Pingback: jojootjes weblog » HMH: Krezip 10 jaar- concert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *