1e toernooi van het seizoen

Gisteravond was ons eerste volleybaltoernooi in Haarlem van dit  seizoen. Er zijn al een paar toernooien geweest, maar toen hadden we te weinig mensen die mee konden spelen.
Tja, dan heeft inschrijven geen zin.

Hopelijk helpt de website ook een beetje mee om meer leden te krijgen zodat we voortaan elk toernooi kunnen meedoen  🙂

Hoe het ging? We hebben alle wedstrijden gewonnen! We stonden op veld C (D is het minst goede) dus misschien dat we de volgende keer op veld B worden ingedeeld.
Waarschijnlijk worden we dan finaal ingemaakt, maar het is ook wel lekker om hard te moeten werken voor je punten.

Oja, had ik al verteld dat ik voorzitter ben geworden van mijn volleybalvereniging? Stoer he? Hopelijk is het leuk en leer ik er wat van.

Bekijk jij de site wel eens van de vereniging(en) waar je bij hoort?

5 thoughts on “1e toernooi van het seizoen

  1. Hoi!!
    Nou ik ben sinds kort weer gaan voetballen! En daar hoort ook een website bij.. dus daar kijk ik ook wel vaak op! Volleybal vindt ik ook leuk om te doen.. al heb ik aan het einde van de avond rode en dikke armen.. 😉

    Liefs Joyzie

  2. Gefiliciteerd. Geeft je steeds meer zelfvertrouwen. Groetjes

  3. Ik tennis en daar hebben we ook een site. Helaas is die site van slechte kwaliteit, dus kijk ik niet veel meer. Maar heb vernomen dat ze ‘m gaan veranderen, dat lijkt me een goed plan!

  4. Wat een leuke ervaring, voorzitter van een sportclub worden! Dan moet er toch even een behoorlijk vertrouwen in je zijn. Gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *